С какво ще ни впечатлят предлаганите от Бетано спортни залози

Борбата за нови клиенти на българския хазартен пазар става все по-ожесточена с всяка изминала година, тъй като все повече оператори подават заявление за лиценз и получават такива, в даден момент. Подобна беше ситуацията и Betano, който много бързо успя да намери своето място под слънцето. Не е случайно, че секцията Бетано спортни залози впечатлява всички български потребители с високото си ниво на професионализъм и богат набор от страхотни възможности. За да не сме голословни, в следващите редове ще видим кои елементи впечатляват в най-голяма степен.

Богато портфолио и високи коефициенти

За маниаците на тема спорт платформата на Betano е истински рай. В него може да намерите всякакви видове спортове и събития, за които сте чакали с нетърпение да заложите. В това отношение особено видно място заемат големите футболни първенства. Тук може да намерите страхотни дългосрочни селекции, като и възможности да изпробвате късмета си на срещите от всички топ 5 дивизии, както и европейските клубни турнири.

Баскетболът и тенисът също заемат важно място в рамките на сайтът на Бетано БГ. Особено може да отличим многобройните предложения за дуелите от НБА, както и Евролигата – двете най-силни първенства в този спорт в световен мащаб. Тенисът, от своя страна, предизвиква най-силен интерес по време на четирите надпревари за Големия Шлем. Именно тогава може да намерим и специалните предложения за компанията, насочени за някои от най-ключовите сблъсъци по време на турнира.

Коефициентите, от друга страна, са резултат от години на упорита работа и опит, придобит на няколко континента и на различни европейски и световни пазари. Определено може да се каже, че в Betano BG нивото на ставките е над средното за страната и гони най-високите възможни стойности. Споменахме и за дългосрочните залози, които не само са изключително предпочитани от хазартните типове, но и може да донесат изключително солидни печалби, особено ако сме достатъчно търпеливи.

Различни бонуси и любопитни функции

В тези аспекти брандът също е заимствал много идеи от най-големите си конкуренти на пазара, а успехът е безспорен. Трябва само да споменем, че стартовият бонус за секция спорт е сред най-високите, които изобщо може да намерим в България. Разбира се, това крие други уловки, но значимостта на предложението остава. Не трябва да пропускаме и възможностите за вземане на безплатен залог без депозит за някои големи събития, както и оферти като 0% марж, гарантиращи по-висок коефициент за всички клиенти.

По отношение на функционалностите може да изведем на първа линия Кеш аутът, който е абсолютно основополагащ. Няма как да не отбележа и наличието на опцията за изграждане на Bet Builder, която става все по-популярна в последните години. Така рискът се намалява значително за потребителите, но в същото време коефициентът скача нагоре.

В тази категория трябва да прибавим и прякото предаване на спортни събития в реално време, което може да замести необходимостта да търсите съответното мероприятие по телевизионните ви честоти. Компанията се е погрижила и да предоставя доста подробни статистически данни за различните спортове, за да може дори да нямате възможност да гледате на живо, поне да разберете за какво става въпрос от статистиките. Тези и още много други елементи гарантират водещото място на Betano в българския хазартен сектор.

Коментари

коментара