ЗАПОЧВА СЕ! Кампанията за „Дондуков“ 2 тръгва от София и Пловдив, Борисов с надъхваща реч пред 15 000 симпатизанти

ЗАПОЧВА СЕ! Кампанията за „Дондуков“ 2 тръгва от София и Пловдив, Борисов с надъхваща реч пред 15 000 симпатизанти

Предизборната кампания на мераклиите да застанат начело на „Дондуков“ 2 след предстоящия президентския вот ще тръгне от двата най-големи града в страната – София и Пловдив, пише „Монитор“. ГЕРБ, РБ и ПФ са заложили на столицата за старт на агитацията, докато социалистите ще бъдат под тепетата.

Кандидат-президентът на най-голямата партия Цецка Цачева и вицето й Пламен Манушев ще открият кампанията си в зала „Арена Армеец“, като на събитието се чакат около 15 000 активисти и високопоставени международни гости. Нашумялата по цял свят след „Евровизия“ Поли Генова, звезди от последното издание на „Х фактор” и запазената марка на ГЕРБ Веселин Маринов ще забавляват присъстващите. На сцената ще излязат още Любо Киров, ансамбъл „Българе“ и трио „Сопрано“, които ще изпълнят химните на България и Европа. Организаторите са подготвили и своеобразен гвоздей в откриването, при който минало, бъдеще и традиция ще се преплитат. Какво точно ще бъде обаче, остава тайна до последно. Финалът на форума е запазен за премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който го ще закрие с надъхваща реч.

В София ще открият кампанията си и от Реформаторския блок, като от екипа, който подготвя агитацията на кандидата им Трайчо Трайков, все още избират залата. Патриотичното обединение зад номинацията за президент на Красимир Каракачанов пък вече си е резервирало столичната зала „Универсиада“, като тяхното събитие ще е в събота.

Най-рано своята кампания ще стартират социалистите, които издигнаха Румен Радев за президент – в петък вечерта в Пловдив. Планира се събитието да бъде в Античния театър, но в зависимост от времето концертът може да бъде преместен и в зала на закрито. Подготовката за старта на агитацията на Ивайло Калфин от АБВ, все още тече, като тепърва ще се избират градът и мястото.

Източник: Pik

Коментари

коментара