ГНУСНО! Десетокласници от елитна гимназия се изгавриха със свой съученик (ВИДЕО 18+)

ГНУСНО! Десетокласници от елитна гимназия се изгавриха със свой съученик (ВИДЕО 18+)

Признаваме си, публикуваме това видео с голяма доза съпротива. Малко е да се каже, че сме отвратени и погнусени. Гневни сме и в същото време ни е срам. Срам ни е като родители, срам ни е като обикновени граждани. Жал ни е за децата ни. И не само за тези, които са жертва, а и за другите – тези с голите задници и яките ръце, коментира „Трафик Нюз“.

Какво може да накара едни десетокласници, и то от т.нар. елитни училища в Пловдив, да се гаврят брутално със свой съученик? Кога гаврата стана норма в обществото ни? Не свикнахме ли вече с тази ежедневна, повсеместна пошлост, избиваща в откровена агресия, и то в най-циничен вид? Какво може да накара деца умишлено да нараняват свои връстници? Спортът не възпитаваше ли? Как е възможно един спортист, който декларира като свое кредо „Без капка страх, без крачка назад“, да направи нещо толкова гнусно?

Колко видеоклипове с насилие на тийнейджъри срещу тийнейджъри трябва да изгледаме, за да се стреснем? Колко унизени, бити, съблечени и насилени деца трябва да изпищят, за да се задейства обществото ни? Всъщност затова и решихме да публикуваме този клип, изпратен ни от съученик на „героите“ в него. Защото смятаме, че подобно поведение не може и не трябва да остане безнаказано. 

Очакваме бързата и адекватна реакция на ръководството на Професионалната гимназия по строителство и архитектура, ръководството на Механотехникума, както и на регионалния инспекторат по образование в Пловдив. Сигурни сме, че ще се самосeзира и полицията. Гавраджиите носят наказателна отговорност по чл. 325 от Наказателния кодекс за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм. 

Източник: Pik

Коментари

коментара