Гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова: Извънземни ни пратиха Ковид-а

Гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони – българката Теодора Стефанова, е категорично убедена, че животът ни в момента е съпътстван от работа с извънземните. „Та те са сред нас. Работим с тях. Уилсон казва, че Бог е създал извънземните, а извънземните всички тези машини, роботи, с които всеки ден работим и използваме. Та това не са ли микрочипове, с които сме свързани? Не бива да се плашим, защото се подготвяме за новия световен ред“, уверява ни Стефанова. Тя е категорична, че новият вирус, който върлува по земята, не е създаден в лаборатория, а по-скоро пръст в това имат извънземни цивилизации, които целят да ни направят по-устойчиви и силни, на принципа на оцеляването. „Ваксините не са опасни. Този Sкоронавирус със сигурност ще върлува още поне две години. На хората трябва да се обясни, че имунизациите не създават чипове в главите и телата им, а предпазват“, казва Теодора.

Жената, на която най-силно разчита Силвио Берлускони, още работи с него и продължава да се занимава с футболни прогнози. „Разбира се, че правя грешки, но правя и точни анализи“, потвърди Стефанова с последното си пророчество, че Боби Михайлов ще остане на поста – шеф на БФС. „Няма да е задълго“, каза Теодора, която е приятелка на майката на Димитър Бербатов Ц Маргарита, и смята, че футболистът на „червените“ ще седне в стола на Михайлов, но ще му е много трудно. „Подготвен е, но отсега да си знае, че враговете му са много“, категорична е Теди.

Относно политическата ситуация у нас гадателката е категорична, че новата коалиция от партии няма да издържи лесно четири години. „Виждам много трусове, на косъм се държат всички тези хора. Да, има много умни между тях, но след тях идва голямата промяна в България, която пак ще е от хора от чужбина“, категорична е Стефанова, която позна и че Слави Трифонов ще влезе в новия парламент. „Бойко ще е следващият президент след Румен Радев. И на него, както и на Меркел, и на Берлускони му помагат чужди цивилизации. Сега и тримата се отказаха да управляват отново, но Бойко ще се завърне, Берлускони също. Разбира се, ако Борисов не желае, нищо не е в състояние да промени решението му“, пророкува Стефанова

Гледачката на Берлускони продължава да е убедена и че до 10 години няма да има Европейски съюз. „Ще се разпадне в някакъв момент. Колкото и да е странно, с Русия и Турция най-много ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият проект, който ще е част от този нов ред. Ща има нова валута и тя няма да е евро“, смята прочутата ясновидка.

Лили Ангелова, „България Днес“

 

Коментари

коментара