ЧЕЗ Електро България получи престижна награда „Истински лидер“

За шеста поредна година дружеството бе отличено от ICAP България за лидер в сектора и прилагане на положителни бизнес практики

За шести път „ЧЕЗ Електро България“ АД стана носител на приза „True Leader“, връчван от ICAP България. Инициативата отличава всички компании в страната, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2020 г.: висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.


Наградите на отличените бяха връчени на 8 декември 2021 г. на официална церемония в София. Христо Бабев – Главен финансов директор и член на Управителния съвет на дружеството получи наградата за „ЧЕЗ Електро България“ АД.

„От името на ЧЕЗ Електро благодаря за отличието и използвам случая да изкажа специална благодарност за доверието към всички партньори и клиенти – близо 2 млн. индивидуални и корпоративни.
Наградата е оценка и за екипната работа на служителите на дружеството, чийто професионализъм и отговорност са причината да продължаваме да бъдем водеща компания в сектора.

Получаването на това отличие за шести път силно ни мотивира да запазим лидерските си позиции, като съсредоточим усилията си върху повишаване на качеството на предлаганите на клиентите услуги и разширяването им, включително и чрез синергия с дружествата от групата на новия собственик Еврохолд“, каза Христо Бабев при получаване на наградата.
ICAP България е част от ICAP Group – най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, одобрена от Европейската служба по ценни книжа и борси /ESMA/ като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за девета поредна година отличава водещите компании в България с наградите „True Leaders“.