Юри Иванов от Враца вече ползва нов смартфон от ЧЕЗ ЕЛЕКТРО

Той е първият, спечелил една от четирите големи награди в кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“, в която дружеството подарява и по една сметка за ток всяка седмица до края на месец май

„Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ продължава до 31 май 2021 г. В кампанията, стартирала на 1 март 2021 г., могат да участват битови клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата може да се направи безплатно онлайн на cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, както и актуален имейл адрес.
Безплатна сметка за ток вече спечелиха 11 битови клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София. Още двама от регистриралите се за електронна фактура през периода на кампанията ще получат като награда стойността на последно платената от тях фактура. Печелившите ще бъдат обявени на 21 и 28 май 2021 г.
Соня Радойкова от София спечели втората голяма награда – смарт часовник. Други двама късметлии, заявили електронна фактура в периода 1 март – 31 май 2021 г., могат да спечелят таблет или кафеавтомат. Тегленето на тези награди ще се осъществи на 31 май.
Правилата на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ са публикувани на корпоративния сайт cez.bg.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Над 457 000 клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД вече оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, с което намалиха използването на хартия с близо 10 800 000 листа годишно. Изборът им спаси от отсичане над 11 000 дървета, които за един сезон осигуряват кислорода, необходим на 110 000 човека за една година.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си удобство и сигурност! Ще спечелите Вие, ще спечели и природата!

За повече информация относно „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.