Топ 5 на най-популярните теми за онлайн слотове

Спомняте ли се времето, когато слот машините издаваха много странни звуци и изискваха от всеки един играч да се надява на 3-те еднакви символа. Някъде в началото на 90-те години, с появата на добре познатата електроника, различните гейминг студиа не само започнаха да променят правилата на играта, предлагайки много и най-различни печеливши линии, но и бързо добавиха бонуси, по-добра анимация и дори тематика. Точно по последния фактор започнаха да се разпределят дори игрите с тематичен джакпот, следователно нека видим кои са по-популярните и качествените:

  1. Започваме с добре познатия Древен Египет. Не е необходимо да прибягваме до учебника по история, за да знаем, че това е първата люлка на цивилизацията, където златото дори не се е смятало за ценност. За родните почитатели, някои от най-добрите предложения са казино игрите с пирамиди и срещата с могъщата императрица Клеопатра. Освен това трябва да признаем, че обикновено тази тематика се радва и на много сериозни бонуси, както и прогресивни джакпоти, които са изискване за всеки опитен клиент. 
  2. След като няма ограничения в избора на създаването на игри, а азиатския сектор е един от най-големите – по технически причини точно там се намира и едно от най-големите реални казина в света – няма как да се изненадваме от присъствието на японската култура. Ако Египет може да ни се струва далечен, нека не забравяме, че азиатската тематика също се доближава достатъчно близко. Веднага ще открием добре познатите нинджи, дракони, самураи, учители, тигри и храмове, както и още много други. Философите винаги са казвали, че цивилизацията се движи от изток на запад, следователно в люлката на своята история ще открием, че Китай и Япония са били  не само заможни, но и много могъщи империи. 
  3. Няма нищо по-хубаво от авантюристите и преследването на изгубени цивилизации. Ето защо ще открием, че герои като Гонзо, са сред предпочитаните игри. Макар и неговото Ел Дорадо никога да не е открито, най-вероятно ще се запитаме: защо ротативките доминират и то с толкова голям успех? Отговорът се крие във факта, че тук няма никакви изисквания за стратегия и трябва да призовем само боговете на късмета и ако са с нас, веднага ще открием, че картите и всички други мистични символи се отразяват на успехите ни. А Гонзо не е единственият, който има нужда от помощ, повярвайте ни. 
  4. Няма нищо по-хубаво от мотивирането на един играч с някои от най-красивите и скъпи елементи. Точно по тази причина някои слот машини ни позволяват да бъдем част от висшата класа и примерно да влезем в обувките на петролен бизнесмен, а някои от символите да бъдат скъпи автомобили, частни самолети, луксозни имоти и още много други. Не се бъркайте, всеки един такъв символ разполага с цифрова стойност. Не очаквайте някой да ви подари петролен кладенец от слот машина, колкото и щедри да са казината, не могат да правят такива подаръци. 
  5. Друга интересна тематика е тази с божествата. След като Древен Египет разполага със своите идеи, нека не пропускаме и легендата за Древна Гърция, присъствието на други приятни герои като Херкулес, Афродита и някои по-специални божества, които са известни не само с охолство и безсмъртие, но и много красота. Повечето студиа обръщат внимание и на гръмовержеца Зевс, като освен неговия символ за по-сериозни бонуси, могат да ни срещнат и директно с него. 

Причината да ставаме свидетели на тематичните игри е много семпла – познаваме по-лесно символите, ориентираме се по-добре в играта и знаем към какво да се стремим, както и веднага ще се досетим каква точно функция биха изпълнили.

Коментари

коментара