Кено се нарежда в топ 3 на игрите с потенциал за висока награда

Още с появата на първите онлайн игри ще открием, че сред аудиторията винаги се среща един много специален и важен въпрос: коя е най-печелившата игра, към която да насочим вниманието си? Макар и това наистина да е един от често срещаните въпроси, трябва да запомним следното, всяка една онлайн платформа винаги ще говори за отговорна игра и забавление, преследването на големите джакпоти, както и търсенето на някакви по-специфични методи, са напълно излишни. Причината е, че всяка една платформа е задължена да остави играта на случаен принцип, гарантирайки шансовете на всеки играч. Въпреки това, тръпката от риска е редно да се възнаграждава, следователно нека се запознаем с трите най-добри избора, които  ще открием в платформите на лицензираните брандове. 

  1. Започваме с добрите стари слот машини, чието начало започва някъде в началото на 90-те години и малко след това няма студио, което да не впряга всички сили в създаването на все по-нови и нови игри. Едва ли има някой, който би могъл да се разочарова от красивата графика, различните бонуси и красивите предложения, които идват с тези по-специални предизвикателства. Няма как да бъдем разочаровани от факта, че присъстват и много и най-различни прогресивни бонуси, които биха  засрамили значително дори някои от по-големите лотарии. Какво още трябва да знаем, тук няма нужда от стратегии, защото слот машините са създадени изцяло за забавление. Всеки истински почитател ще може да пренесе играта в различна епоха, темите на игрите са разнообразни и ще се пренесем от древните златни империи до дори футуристичния космос. 
  2. Играта Кено наистина успя да се наложи като един от особените фаворити във всяка една онлайн платформа, а почитателите на това предложение наистина  са много. Причината за толкова сериозното признание е и фактът, че това е изключително семпла игра, която бързо може да се усвои, а това винаги е била тайната на успешните игри. Произхождаща от Древен Китай, Кено е игра, която напомня малко по-сериозно на играта Бинго, но с тази разлика, че трябва да познаем серия от числа, като разполагаме с числата от 1 до 80. Дори и да е малко непознато за нас, играта онлайн кено е налична в платформата на Betenemy и спокойно и без никакви рискове ще можем да се забавляваме и да опознаем малко повече играта. И ако ни допадне, можем да открием и най-добрите лицензирани брандове, които я предлагат в своето портфолио. Според анализаторите, тази игра е изпитание за големите почитатели, но късметлиите със сигурност не остават разочаровани. Ако търсите една по-добра версия на Бинго, препоръчваме да обърнете внимание.

3. Не на последно място ще обърнем внимание на играта Блекджек, която е една от най-популярните игри на маса. Ако не знаете правилата, нека ви запознаем бързо с тях. Целта е да бъдете най-близо до числото 21. Играта с карти е изключително праволинейна – всички карти отговарят на своите стойности, докато попът, дамата и валето носят по 10 точки. Що се отнася до асото, то играе ролята на 1 или 11. Играта се провежда по следния начин, получавате 2 карти, както и крупието получава 2, като една от тях е обърната с лице към вас, за да имате малко повече шанс. След това правите залога си и дори може да добавите допълнителна карта, която да ви насочи по-близо до целта. Колкото по-близо сте до 21, толкова по-големи са и шансовете ви. Надхвърлите ли тази стойност – губите. Защо тази игра е толкова популярна? Изключително семпли правила, висок адреналин, придружени с добри шансове за успех и достатъчно стратегии, които бихме могли да използваме и открием в мрежата и всички анализаторски платформи.

Коментари

коментара