Спукаха от подигравки ревльото Крум Савов

Спукаха от подигравки ревльото Крум Савов
Спортният спец не може без близнаците си 

Зрители на „Фермата” спукаха от подигравки спортния журналист Крум Савов, който се разплака заради липсата на любимите си деца. Феновете на предаването го обявиха за „смотан лигльо” и „смешник”, който лее сълзи още в самото начало на шоуто. Много от тях са категорични, че той ще е един от първите, който ще си тръгне от земеделското стопанство.

В епизода във вторник Савов обясни, че досега почти не с е е делил от близначетата Крум и Катрин, които в момента са на 9 години. Той дори носи със себе си във фермата техни играчки. „Аз понеже на по-стари години съм се женил и съм ги създал и са ми страшна емоция. Откакто са се родили, не съм се откъснал за повече от ден – два от тях”, обяви 56-годишният спортен спец. „Ами като не се е разделял до сега с децата от какъв зор е влязъл във фермата…На сила никой не го е накарал да участва в предаването”, коментират зрители.

Други пък напомнят, че стотици нашенци, които работят в чужбина, също са разделени от децата си за доста по-дълго време. Допълнителен удар по самочувствието на „мъжкаря” Крум нанесе и Надежда, която нацепи дърва бързо и безпроблемно, за разлика от журналиста и писателя Калин Терзийски.

  • фермата
  • крум савов

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара