Жени Живкова облече жените в мрежи

Жени Живкова облече жените в мрежи
Дизайнерката представя днес новата си колекция

Жени Живкова представя новата си колекция в седмицата на модата в София тази вечер. Тя залага на новите модерни материи – мрежи, дантели за доста ексцентричните си дрехи с големи апликации за идващата зима. Освен класическото черно и бяло, дизайнерката избира червеното за преобладаващ цвят. Впечатления правят и асиметричните прави сака, подходящи за бизнесдамите

Свои облекла на седмицата на модата ще покаже и дъщеря ѝ Андреа Стефанова. За нея това ще бъде дебют в кариерата ѝ като дизайнер. Още от дете Андреа показала интерес към модата, като с удоволствие помагала на майка си и ѝ давала модни съвети. Тя завършила образованието си в частния институт за мода и дизайн „Марангони” в Лондон, но се върнала обратно в България, където вече гради кариерата си като дизайнер.

Майка ѝ, разбира се, не спира да я подкрепя и да ѝ дава ценни съвети от личния си опит. Основният съвет, който ѝ давам, е, че трябва да бъде много прецизна в работата си и да споделя идеите си с екипа, с който работи, коментира Жени Живкова.

  • жени живкова
  • седмица на модата

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара