Футболни фенове пребиха момиче в София

Футболни фенове пребиха момиче в София
Хулиганите били привърженици на Славия

Момиче на 21 години е било жестоко пребито в събота вечер в София. Според разказ на майката на жертвата, нападателите са били фенове на футболния Славия.

„В събота след работа дъщеря ми Цветана се качва в автобус 204, където е имало агитка, но тя не може да каже на кой футболен отбор. Разговаряйки с нея по телефона чух, че крещяха: „Славия“. След това каза, Мамо, не те чувам..“, разказа майката на Цветана пред bgonair.

Момичето е обградено от групата още на спирката, където към нея са отправени нецензурни думи. Цветана се качва в автобуса и отива при шофьора с надеждата, че той ще я предпази. Слиза на нейната спирка и хуква да тича към подлеза, но футболните фенове я настигат. Следва жесток побой.

„Ходила е сама в „Пирогов“, на другия ден вече информира и полицаите. Подадена е жалба в полицията, но нападателите са били маскирани“, каза още майката на момичето.

От разказа на Мила разбираме, че е имало и други хора на спирката, но те не са помогнали, а са обърнали поглед на другата страна.

Тя призна, че има да каже много неща на нападателите, чиито действия „не са мъжки и не те правят бабаит“.

„Много са силни като са заедно. Дали поотделно са толкова отворени и силни? Вярвам в Бог и знам, че той си знае работата. Къде да търся възмездието?“, завърши майката на Цветана.

  • фенове
  • побой

    Източник: Nbox.bg