Зрители фучат срещу водещата на „Искрено и лично” Миглена Ангелова: Дърта шаврантия, мръсница

Зрителите на „ВИП брадър“ фучат срещу водещата на „Искрено и лично” Миглена Ангелова, която вчера залепи една страстна целувка на Роро в Къщата на риалитито заради мисия.Феновете на шоуто обаче смятат, че поведението на Ангелова е много леко и на задачата, възложена от Големия брат, всичко си е проличало. Все пак Миглена има няколко брака зад гърба си, а по днешните думи на Иво Танев й предстоят още заради способностите й.

Социалната мрежа гръмна от противоречиви мнения за представянето на Ангелова. Повечето потребители обаче започнаха да ругаят водещата. Ето какво написаха те:

Стара шаврантия, знае си работата.”, „Толкова език съм виждал само при месаря”, „Опитна свалячка”, „Дъртата мръсница си е е*ала майката”, „Дърта шаврантия, от далече й личи каква е мръсница”.

Коментаторите на шоуто в „На кафе“ също започнаха да напират да анализират страстната целувка между Миглена Ангелова и Роро. Гала обаче ги съсече и обеща това да се случи утре, защото времето им е изтекло. Все пак всички набързо се обединиха около становището, че тя се целува страстно и ще има още бракове, освен тези зад гърба й.

Присъстващите в студиото заподозряха, че е имало любовна закачка между Иво Танев и водещата на „Искрено и лично“. Той не отрече, сподели, че й преди са били спрягани за любовници. Танев обеща утре да разкаже повече и да разкрие какви са били отношенията му с Миглена.

Be the first to comment

Leave a Reply