След посиненото око на Борисов, друг управляващ лъсна с одран нос по ТВ! Патриотът Валери Симеонов: Като обикаляхме по границата, се нацепих в един клон

Лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов се появи с нараняване на носа. „Като обикаляхме по границата, се нацепих в един клон”, каза Симеонов в студиото на bTV.От думите му стана ясно, че през уикенда е обикалял по границата с Турция. Той заяви, че браздата се охранява много добре от военните и полицаите. И добави, че нелегалните, които преминават през България, го правят само по осигурени трасета. „Няма свободно движение на бежанци. Има канали. Това е скъпо платен бизнес. Има хора, които вършат гнусната си дейност от Турция и не смеят да минат границата, защото ще ги хванат. Има хора от Бургас“.

„От няколкостотин до 1000-2000 евро струва транспортирането от границата. В това прекарване се ангажират гранични полицаи, пътни полицаи. Целия поток е организиран”, посочи Симеонов.

Председателят на НФСБ добави, че за времето, когато е бил на браздата, границата са преминали 0 души. „Същия ден бяха хванати 12 нелегални в един влак, сред тях имаше и деца”, добави той.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply