„Лудия репортер“ брутално изхвърля куфарите на изневеряващата си бивша изгора – ВИДЕО

Даниел Петканов брутално се е разделил с бившата си приятелка Александра Богданска. Дни преди да направи шокиращите разкрития за изневеряващата си бивша изгора той е споделил видео, на което се вижда как й връща нещата.Лудият репортер е бил повече от бесен, като е разбрал за аферите на красивата му изгора. Още щом научил, той събрал багажа й и й го върнал, но как.. Любимецът на Милен Цветков е привикал бившата си на паркинг с видео наблюдение и я е замерил с куфарите й. Всичко това явно е било умишлено, защото след това е поискал записите и те вече са факт в социалната мрежа. „Когато разбереш, че приятелката ти е ковра“, пък е лаконичното заглавие на клипчето в профила му.

Ясно е, че Петканов е твърдо решен да съсипе Александра, която вече е в болница. За това призна самата тя. Тежкото й психическо състояние е породено от огромната гавра и хилядите обиди, които е получила след разкритията на бившата й половинка.

Петканов не е говорил повече след написаното във „Фейсбук”. Въпреки че обяви, че за него случаят е приключен, той все пак продължава да споделя обидни кадри с Александра и явно хич не се трогва от здравословното й състояние.

Коментари

коментара