Четвърти труп за тази седмица откриха в Бургас

Четвърти труп за тази седмица откриха в Бургас
Няма следи от насилие по намерения умрял клошар

Труп на мъж е открит на ул. „Цариградска“ в Бургас в нощта срещу 11 септември. Самоличността му е установена, знае се, че е водил скитнически начин на живот, казаха от полицията. При първоначалния оглед видими следи от насилие не са установи, предстои извършване на аутопсия.

Това е четвърти труп на бездомник, открит в Бургас само за седмица. На 5 септември минувачи попаднаха на телата на мъж и жена, полегнали в храстите в Парк Езеро, до помпена станция на ВиК. Оказа се, че това са 40-годишният Димитър Ч. и Гюла М. на 49 г. от Камено, които били клошари. Ден по-рано е открит мъртъв техният събрат по съдба Ламбо М. на 58 г. Тялото му е намерено до бл.72 в к-с „Зорница“.

Разследващи установиха, че тримата бездомници са пили зеленикава течност от двулитрово шише, което Димитър намерил край контейнери на 3 септември. Най-вероятно те са се отровили, поглъщайки съмнителната течност. Все още не е установено какво точно са пили тримата клошари, проби за анализ и биологичен материал, взет по време на аутопсиите, са изпратени в лабораторията на МВР в столицата. Полицията в Бургас проверява дали смъртта на четвъртия клошар има връзка с предишните случаи.

  • труп
  • бургас

    Източник: Nbox.bg