Известната прическа на Тръмп струва $60 000 – полуестествена и полуизкуствена коса

С приближаването на президентските избори в САЩ медиите се надпреварват да пишат предизборни истории за президентските кандидати.

Наскоро популярният американски портал “ Gawker” положи огромен изследователски труд, за да разследва тайната на прическата на републиканския кандидат Доналд Тръмп.

Според специалистите, които консултират журналистите, тайната на разпознаващата “жива” прическа на Доналд Тръмп е много сложна и скъпа.

Половината от косата на Тръмп е негова естествена коса, а друтата половина е надградил с трансплантация. Тази естетическа намеса е струвала на американския милиардер около 60 000 долара.

Комбинацията от естествена и изкуствена коса има големи изисквания за поддръжка, поради което Тръмп всеки месец брои допълнителни 3000 долара за фризьор, който се грижи за неговата прическа.

Това обаче е скромен разход сравнение с евентуалния колега на Тръмп, френският президент Франсоа Оланд, който плаща месечно за фризьор около 10 000 евро. Фризьорът му не се отделя от него нито за миг, коригира прическата му няколко пъти на дневно.

Be the first to comment

Leave a Reply