Съпругата на Митьо Очите проплака: Изгониха ни от всички болници. Не пожелавам на никого да премине през това, през което ние минахме. Господ си знае работата!

Изгониха ни от всички болници. Не искаха да приемат Митко след стрелбата. Казаха ни, че не могат да ни приемат. Това заяви пред bTV съпругата на Митьо Очите.Антигона Янулис е категорична: Не пожелавам на никого да премине през това, през което ние минахме и допълва: „Господ си знае работата!”.

Митьо Очите се възстановява бавно в балнеохотела в Поморие. От време на време трябва да ходи на контролни прегледи в Турция. След три месеца ще стане ясно какви още операции му предстоят. Самият той усеща като чудо факта, че е жив. Свалил е 35 кг, но е оптимист, че отново ще бъде на крака. „Няма да е все така, казва босът, докато правят поредното му вливане”.

Засега няма основание да бъдат повдигнати обвинения на Митьо Очите, защото той и хората му не са наранили никого. Има обаче слухове, че и това ще стане по-късно. Защо? Той е нормален човек, казва съпругата му Антигона. Тя е категорична, че семейството им е напълно нормално и че децата им се занимават със собствен бизнес. Нали трябва да се развиват, да печелят пари. Затова си направиха фирма, допълни съпругата на Очите.

Коментари

коментара