Прелюбодейката на „Лудия репортер“ влезе в болница срината!

Не издържах, това е резултат от цялата лошотия, изригна Александра Богданска по повод махленския скандал с Лудия репортер 72 часа след махленския скандал между бившите гаджета – миската Александра Богданска и Лудия репортер.„Аз съм в болница. Получих нервен срив. Не издържах. Това е причината да мълча. Резултат от цялата лошотия на хората, които съдят без да знаят“, призна скандалната красавица.

В истински медиен феномен се превърна долнопробната караница във фейсбук на лудия репортер на Милен Цветков и моделката Александра Богданска. Само за два дни скандалът събра 31 хиляди харесвания, 1800 споделяния и 3400 коментара. Създадени са и няколко групи в социалните мрежи, които да подиграват и осмиват миската, пише „168 часа“.

На 5 септември Даниел Петканов пусна взривяваща публикация в профила си, чрез който публично унижи вече бившата си приятелка. На двете снимки се вижда как миската е в компанията на друг мъж в самолет.

Самолетът, с който тя се прибра от Италия в България. Веднага след това тя сподели, че двамата поддържат връзката си без излишни ограничения, което ги мотивира да са заедно.

В поста си Петканов потвърждава това, като описва, че досега не му се е налагало да й рови в телефона, защото не се е съмнявал в нея. Идва момент обаче, в който му се налага да погледне. Късно през нощта тя получава съобщение от италианец, от което става ясно, че моделката е имала някакъв контакт с него, и чашата преляла. Репортерът разкрива, че тя е поддържала сексуални отношения с кастинг продуцент от Холивуд. Петканов обяснява постъпките й като начин за пробиване в киното.

Всичките му фенове във фейсбук започнаха да споделят отрицателните си коментари. Появиха се и различни колажи, които иронизират една от снимките в самолета, на която в устата на Александра има пръст на мъж. Дори самият Петканов завърша поста си с послепис: „Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората използват пръстите си.“

Първите съмнения за раздялата на двамата влюбени беше провокирана от друга публикация на Петканов на 24 август, която гласи: „Една майка толкова силно изкрещя на хлапето си: „Остави тоя боклук бе“, че изоставих приятелката си.“

Бомбата беше пусната, но на никого не стана ясно какво всъщност се случва. Последва и клип, в който се виждат две паркирани коли и как Петканов излиза от едната и започва да хвърля куфари на пътя, а бившата му вече приятелка си ги прибира в колата.
Той показа чрез снимка и мнението си за жените, които ходят на екскурзии в чужбина да заработват. Чрез нея отправя намек към последното пътуване на Александра на остров Сардиния, където тя си направи снимка с известния италиански милионер Джанлука Вачи.

Преди около 2 години започна връзката на Даниел Петканов с модела Александра Богданска – Мис Национален отбор по баскетбол 2012 г. Те се запознаха случайно, след като Лудия репортер й взе интервю пред УНСС на път за лекции.

По медиите двамата демонстрираха завиден интерес един към друг.

По думите на миската правили всичко заедно – забавления с приятели, пътувания, игри и дори тренировки. В началото на връзката им Петканов не обръщал внимание на тялото си, но впоследствие започнал да се храни здравословно. Всичко това личеше и по снимките, които двамата споделяха във фейсбук.

Коментари

коментара