Екшън с ТВ работник в София: След удар с глава в лицето ми Иван „Златния“ пукна носа ми, сега съм в Токуда

Много се чудех дали е нужен някому този пост, но реших, че в крайна сметка това ще накара някой да се замисли и че проблемите трябва да се споделят а не да си крием главите в земята като щрауси!

Сутринта ми започна прекрасно! Събудих се целунах все още спящите любими същества, изпих ароматно кафе и се захванах за работа. Локация- киноцентър Бояна, проект по който работя- ТВ реклама за американския пазар. Изчакахме всички артисти за проекта заедно с нашия супервайзер. На бариерата на киноцентъра си разменяме любезни реплики с организатори на друг проект от Артист студио и си съдействаме препращайки си артисти объркали проекта. Локацията за събиране се оказа една и съща и за двата проекта за обща изненада. Колегите от Артист студио очакваха голям поток от хора /близо 1000 души/ и беше нормално да има объркване. Събрахме нашите артисти и се отправихме към гардеробите. Всичко течеше спокойно и нормално докато не се появи най-демонстративно на снимачната ни площадка с джипа си една странна персона наричаща себе си Иван „Златния“- собственик на Артист студио- Иван Колев Колев. Последваха викове, крясъци и персонални нападки към продуцента ни и изключително вулгарен и уличен език по мой адрес… трудно ми е да го цитирам… Въпросният беше решил, че сме цитирам: „присвоили “ артисти от неговия проект. Приканих го да си тръгне и да се занимава с проекта си. Отново вулгаризми и за финал удар с глава в лицето ми… Сега денят ми не е чак толкова хубав. Седя си в Токуда с пукнат нос и си мисля:
Защо по дяволите има такива хора?

Има ли въобще толерантност и колегиалност между хората? Кой работи въобще с такива индивиди? Трябва ли да търпим всичко това? Аз лично не смятам ! А вие?

Be the first to comment

Leave a Reply