Извън Перник: СНИМКИ: Вижте мега тузарската къща в Испания, където Джокович се премести да живее

Световният №1 в тениса Новак Джокович реши да смени адреса си. Заедно със смейството си, сърбинът напусна Монте Карло и се премести да живее в южна Испания във вила, за която плати над 10 милиона евро. Пари, струващи си отвсякъде, защото имотът е наистина умопомрачителен.

Предлагаме ви да надникнете в луксозното имение, което Джокера избра за себе си, съпругата си Йелена и двете си деца.

Сърбинът живя в Монако в продължение на много години, но след като семейството му се увеличи – през 2014-а се роди синът му Стефан, а през 2017-а на бял свят се появи и дъщеричката му Тара, той осъзна, че претъпканото Монте Карло не е подходящо за отглеждане на деца.

Затова семейството на първата ракета в аристократичния и много доходоносен спорт реши да прекара карантината през пролетта и лятото в южна Испания във вила в Марбея, за която плащаха наем по десет хиляди евро на седмица. Явно им се е усладило, защото сега решението им е да купят къщата, която по-долу ще видите.

 

 

След като прекараха няколко месеца в нея, семейство Джокович реши да стане неин собственик и да удължи престоя си в нея неограничено.

Според медиите в Испания, тенис звездата е платил 10 милиона евро за луксозния имот, а сръбският „Телеграф“ пише, че къщата разполага с девет спални и осем бани.

Имението се простира на площ от 3500 квадратни метра, хиляда от които са заети от вилата и от прилежащата къща за гости.

В границите на имота сърбинът има почти всичко, което му е необходимо, за да бъде комфортът му абсолютен. В градината разполага с красив открит басейн, с корт за тенис и със зона за барбекю.

 

 

 

Къщата е оборудвана с фитнес, зала за билярд, мини кино стая и дори турска баня, която е предназначена за релакс след тежка тренировка на корта или в залата.

Този палат се намира на само пет минути от центъра на Марбея, но в същото време е и скрит от любопитните очи на случайните минувачи от красиви естествени зелени огради.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply