Хилъри болна, слагат й тайно инжекции


Хилъри болна, слагат й тайно инжекции
Засилват се притесненията за здравето на бившата Първа дама

Снимка на сътрудник на Хилъри Клинтън, който държи инжекция, както и нейно неадекватно поведение по време на интервю и предизборен митинг дадоха отново храна на спекулациите, че тя не е добре със здравето. От щаба на съперника й Доналд Тръмп даже си позволиха да назоват болестта й – дисфазия или нарушаване на говора. Според членката на щаба на кандидата на републиканците Катрин Пирсън Хилъри не е дала нито една пресконференция тази година, пък и често е прекъсвала кампанията си. Самият Тръмп в понеделник обяви, че тя не е в състояние да бъде президент заради лошата физическа форма.

Известният телевизионен водещ на здравно предаване Доктор Дрю също оповести, че е притеснен за Хилъри. „Запознах се с част от медицинските документи, които щабът й разпространи. Според мен тя се лекува със старомодни илачи и не получава модерна медицинска форма”, обяви той.

Лекарят на бившия държавен секретар Лиза Бардак на няколко пъти опровергава спекулациите за здравето на кандидатката на републиканците, а от щаба й обявиха коментарите за предизборни нападки.     

  • хилъри клинтън
  • здраве
  • доналд тръмп

    Източник: Nbox.bg