Уволненият от bTV Алекси Сокачев мисли за сватба


Уволненият от bTV Алекси Сокачев мисли за сватба
С половинката си Елена Яръмова искат да имат още едно дете

Известният спортен коментатор Алекси Сокачев коментира пред списание Lovestyle  отстраняването си от bTV. „Идва момент, в който просто такова нещо се случва, така че гледам напред и не желая да се връщам към това, което е било. bTV ми даде много през тези 16 години. Аз също направих доста за телевизията, така че любовта ни беше взаимна. Когато такова нещо се случи, светът се отваря за нови предизвикателства. Не изпитвам никакво разочарование, колкото и да им се струва странно на някои.

Всеки, който ме познава, ще го потвърди. И в спортните ми коментари съм гледал винаги да бъда позитивен, за да бъде забавно за мен и за хората”, обяснява Алекси. А слуховете, че зад освобождаването му от спортния отдел на телевизията стои бившата му колежка Николета Маданска, коментира с усмивка: „Аз съм футболен коментатор, а не коментатор на клюки”. 

Журналистът вече има нови предложения и е готов за предизвикателства, защото не се бои от работа. Прави го от 15-годишен, когато през летните ваканции носел каси в магазин за безалкохолни напитки. Сега обаче иска малко да си почине и да обърне внимание на семейството – половинката си Елена Яръмова, която среща в спортната редакция на bTV, и дъщеричката им Александра. „От 2007 година сме заедно с Елена. Не сме женени, а живеем на семейни начала.

Не сме против брака. Представям си сватбата на някой прекрасен остров, така че не сме се отказали някога да се оженим. Не съм й предлагал, но ето сега ще имам повече свободно време, за да го направя”, с усмивка обяснява Алекси. И не крие, че с любимата му искат да имат още едно дете, а дъщеря му се надява на сестричка.

  • алекси сокачев

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара