Тази красавица е мъж!

Тази красавица е мъж!
Вижте най-известните манекенки, сменили пола си

Живееше едно момиче, което се оказа момче…Така започва приказката на някой от най-прочутите моделки, родени в мъжко тяло. Първа сред тях е най-известната в световен мащаб – Андреа Пежич, която обяви, че вдига сватба. Манекенът Андрей от Хърватска сменя пола си през 2014 години. През февруари 2015г. вече дефилира по подиумите като жена. Засега тя старателно крие избраника на сърцето си.

Леа Серезо или Леа Ти се ражда като Леонардо в Бразилия, в семейството на футболиста Тонино Серезо. Чувства се добре като мъж, докато не отива в Италия. Там се среща с моделиера Рикардо Тиши и внезапно решава да стане жена. Сега рекламира марката Redken на  L’Oreal.

Джина Росеро много години работи успешно като модел, без да издава, че се е родила мъж. Не подозират нито приятелите й, нито работодателите. Филипинката сменя пола си, докато е на 17 години и после заминава за Америка, за да гради кариера. Разказва за операцията едва през 2014, 12 години след извършването й.

Хари Неф е първият транссексуален модел, сключил договор с престижната агенция IMG Worldwide. Той произхожда от богато семейство и е перспективен студент от Колумбийския университет. Изведнъж решава да захвърли ученето и да стане манекен, при това жена. Засега не е сменил пола си, нито де юре, нито де факто, но рекламодателите много харесват необичайната му външност.    

  • манекенки

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара