Шокиращи разкрития! Неуспял чалгаджия заживя като арабска принцеса с шейх в Дубай

Неуспелият чалга певец Живко Добрев живее на ръба на закона в Дубай, тъй като върти гей-любов с богат местен арабин, съобщи HotArean. Очевидно обаче нашенецът предпочита възможността да увисне на бесилото, какъвто е законът за обратните в емирството, пред мизерията и беднотията в родния Пловдив.

Още от 2010-а година Живко прави опити да пробие на родната фолк сцена, но мераците му все удряха на камък. За професионалните несполуки на Добрев основна заслуга има и липсата на какъвто и да е певчески талант у него.

През 2013 г. чрез интернет сайт за гей-запознанства Живко удря джакпота, срещайки мъжа, който обръща живота му на 180 градуса. В мрежата 31-годишният нашенец се запознава с дубаец, който търси сериозна връзка. Живко здраво е успял да върже до себе си арабина, тъй като вече почти три години двамата са заедно.

Нашенецът бездейства по цял ден и изцяло е на издръжката на мюсюлманина. И то само каква – мечтата за всяка жена: редовен шопинг за десетки хиляди из дубайските молове, вечери в скъпи ресторанти, фризьори, масажи от Дубай до Малдивите, екскурзии по цял свят в първа и бизнес класа на местните авиолинии, които държат един от най-високия стандарт. Шушука се, че всичко това той получавал в замяна да бъде робиня в леглото, но това в никакъв случай не било против желанията му.

Всичко това е само придатък към другите подаръци във времето, които Добрев е получил от арабина – нова усмивка за 50 000 долара, както и свръх луксозен „Мерцедес” за зашеметяващите $ 150 000. Тунингът на Добрев обаче не приключва само с нова усмивка. Тя е рамкирана от апетитни устни, издути от хирург, с които нашенецът целувал безспирно любимия си шейх по цялото тяло, най-вече по по-интимните места.

Коментари

коментара