Мъртвият съпруг на Мейзер: Лудичка е, но това ни отличава като двойка

Мъртвият съпруг на Мейзер: Лудичка е, но това ни отличава като двойка
Последното интервю на Николай Димов е от преди месец, в него спортиста разказва за семейния си живот с Анита

Николай Димов – вече мъртвият съпруг на Анита Мейзър, е дал това интервю преди месец. Макар да не обича особено медийното внимание и рядко да се съгласява на интервюта. Двамата са женени от години, като по-голяма част от времето прекарват в Лас Вегас, но често им се налага да бъдат и разделени, уточняват от yep.bg.

Лесно ли е да си съпруг на Анита Мейзър?

– Да, мисля, че съм направил правилен избор в живота си. Ние сме открили правилен баланс за семейно щастие. Всичко опира до уважение, разбирателство и компромиси. Анита е уникален човек. Страшно е амбициозна и понякога е като малко дете. Наивността й е един от нейните недостатъци. Затова пък аз съм до нея, за да я предпазвам, когато има нужда. Лудичка е, но това е, което ни отличава като двойка, където и да сме били по света.

Как приемаш хулите по неин адрес и жълтите новини?

– В началото се дразнех от всеки коментар и писаници в медиите, но това е шоубизнес. Медиите решиха да й изградят скандален образ. Той е далеч от реалността. Всички близки хора до нея знаем коя е Анита в действиелност. Навсякъде по света около известните личности се съчиняват лъжливи истории и се търсят сензации. Не мисля, че подобни медии имат сериозна аудитория. Затова и се наричат таблоиди.  

Кога сте били най-щастливи заедно?

– Мисля, че и двамата сме осъзнали, че щастието е една от основните категории на етиката. Аз живея в Лас Вегас, а на Анита й се налага да пътува. Понякога сме разделени за по-дълъг период от време. Въпреки, че липсата се усеща, то ние сме открили правилен път за щастие. Оценяваме и се наслаждаваме на всички малки неща и моменти, когато сме заедно. Идва време, когато се обръщаш назад и разбираш, че тези малките неща всъщност са били големи.

С какво се занимаваш в САЩ?

– Работя в голяма компания и работата ми е свързана с много известни личности. Поддържам контакти с най-известните певци, диджеи, артисти от Холивуд. За мен това е страхотно изживяване и емоция.  

Колко пъти седмично тренираш?

– Всеки ден. Седем дни в седмицата съм в залата. От тях 4 дни тренирам двуразово. Отделно тренирам бойни изкуства като жиужицу, муайтай, ММА и др. Лични треньори са ми Gil Martinez, Brian Clemente,Teddy Concepcion.

Какво ти предстои в близък план?

– След две седмици се прибирам в България. Нямам търпение да видя майка ми, сестра ми, Анита и Жулка. Това са най-близките ми хора. Липсват ми много. Всичко друго е на заден план.

 

  • анита мейзер

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара