Само в ZaPernik.com! Потресаващи снимки на тоалетната на властта в Перник! Вижте в какво пикаят най-важните хора на Перник и коя е най-голямата забрана в тоалетната!

Тоалетната на властта в Перник

Тоалетната на властта в Перник е в потресаващо състояне, видя ZaPernik.com. Тоалетната ,в която се изхождат общинските съветници на Перник – най-важните хора, вземащи решения за града, плюс клиентите и служители на НАП, плюс клиентите на кафето на властта „Панорама“ е в кошмарно състояние.

Няма разделение на вратите коя тоалетна е мъжка, коя тоалетна е женска. Възможно е съветниците да са приели безполовото разделение на хората, както направиха скоро в метрото в Лондон, но не сме чули да ни уведомят за това.

Няма заключалка да се заключиш, когато влезеш. Тоест ако  например Иво Савов – председателят на Общинския съвет на Перник се облекчава в тоалетната, и точно в този момент например председателя на общинските съветници от ГЕРБ Румяна Гьорева или друга влезе в тоалетната, може без да иска да види достойнството му. Това не застрахова и другите властимащи.

Единственото, на което разчитат потребителите на кенефа е, че има бележка да влизат един по един. Хм, за да се стигне до тази табела, значи ли това, че преди е имало практика да влизат по двама?

Това е тоалетната на властта в Перник – място за срещи или още нещо…:)