Викат перничанин пред Темида за побой в пернишка дискотека, друг ще съдят за съжителство с непълнолетна

26-годишен перничанин застава пред Темида за побой над свой съгражданин.

Инцидентът е станал през месец февруари тази година в пернишка дискотека. 26-годишният Д.М. се скарал, а впоследствие и сбил с 2-години по голям от него мъж. По-младия ударил по-възрастния с юмрук в окото при което му причинил трайно разстройство на здравето. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

27-годишен трънчанин застава пред съда за съжителство с непълнолетна.

През месец февруари тази година трънски полицаи били уведомени за мъж, който живее с момиче не навършило 16 години. Органите на реда започнали досъдебно производство, в рамките на което било установено по безспорен начин, че 27-годишният Н.В. живее на семейни начала с местно момиче, което не е навършило 16 години. Н.В. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

Три бързи производства са започнати през почивните дни в Пернишко.

Трънчанин е установен да шофира автомобил без книжка.

На 04 август, в трънското с. Забел бил проверен лек автомобил „Пежо“, управляван от К.К./34 г./. Полицаите констатирали, че кара колата в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление.

С 1, 59 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си перничанин.

Служители от Първо РУ- Перник проверили лек автомобил „Ситроен“, управляван от 27-годишният П.С. от областния град. Това станало на 06 август, един час след полунощ, на ул. „Девети май“. При изпробването му с техническо средство били отчетени 1, 59 промила. Взета му е кръвна проба и работата по документиране на случая продължава.

35-годишна перничанка е карала колата си пияна.

На 06 август през нощта, на кръстовището на улиците „Софийско шосе“ и „Оборище“ бил проверен лек автомобил „Фиат пунто“, управляван от 35-годишната Е.Г. от областния град. При изпробването й с техническо средство били отчетени 1, 79 промила. Жената отказала кръвна проба за химичен анализ.