Сигнал до Zapernik.com! Пернишката болница пренасочва роднини на починал към определена траурна агенция

Уважаеми съграждани,
с много болка и огорчение искам да ви разкажа за корупцията в нашата така наречена „болница“. Много от вас са я изпитали на собствен гръб. Пиша това с цялото ми уважение към истинските лекари, мед. сестри и санитари, които спасяват живота ни и се грижат за нас и които за съжаление са малко в Перник!!!

Вижте как се дава Медицинско свидетелство за смърт (съобщение за смърт) на роднините на починалия. Към съобщението медицинските работници прикачат листче с телефонния номер на Траурната агенция, в която трябва да отидат близките.

Причината е проста –  мед.лице, което ви изпраща там, след това ще получи комисион за това.

Нямате право на избор!!!

Името на читателя, автор се пази в редакцията.

В тази връзка ни пише Аделина Христова:

По повод сигнала от“ Пернишката болница“ за насочване близки на починали към определена траурна агенция. искам да изразя своето мнение: 1-документа, който е сниман е манипулиран не отговаря на истината със стара дата и несъществуващ лекар 2-„бележката “ уж е прикрепена е обработена с компютър,и най-малко грамотните ще забележат. 3-а конкурента ,който го е писал явно доста е закъсал за да пише против институции и да клевети персонал от болницата.Явно схемата му е ясна ,защото е прилагал много пъти. Мога да кажа ,че с бележка или без бележка никой по никакъв начин неможе да накара някого да ползва нечии услуги без собствено желание.Та дори да се касае за пари.Ако някой търси услугите на точно определена агенция, то е защото нкой в труден момент от живота си е останал удовлетворен ,а не защото на „някого“ в случая“ недовлетворен“ не му изнася и решава да пише в случая-глупости.