Мая Манолова чака бебе

Мая Манолова е в очакване на първородното си внуче, научи „Ретро“. Дъщерята на омбудсмана Ралица е в напреднала бременност и вече едва прикрива наедрялото си коремче. Близки до семейството на Манолова разкриват, че бъдещата майка е прехвърлила шестия месец и по всяка вероятност щяла да роди към края на лятото. Тя вече била избрала болницата и екипа от лекари, в чиито ръце щяло да проплаче първото й дете.

Ралица избягва публичните изяви и рядко присъства на събитията, които организира майка й Мая. За пръв път тя се появи с бременното си коремче на концерт в столичния Южен парк, проведен от Манолова в помощ на пенсионерите, останали без надбавки за Великден. Ралица дошла заедно със своя съпруг Мартин, домашния им любимец и друга млада двойка – техни семейни приятели. През цялото време стояла плътно до майка си и втория й съпруг Ангел Найденов и коментирала оживено концертната програма. От ексклузивната фамилна снимка, с която „Ретро“ се сдоби, ясно се вижда, че Ралица доста е наддала и дори широката блузка, която подбрала за повода, не успяла да скрие изпъкналия й корем. Макар че се стараела да го прикрива, държейки малкото си куче пред него, тя потвърдила съмненията, че е бременна и с държанието си. Ралица не се хванала на дългото хоро, поведено от игривата Мая, което се извило насред зелената поляна. Тя не могла да издържи и до края на програмата, защото краката й страшно отичали и обувките започвали да й стягат. Манолова грижливо я изпратила до колата и продължила да обикаля между гостите си като волна пеперуда.

Полът на внучето й още се пазел в тайна, но Ралица и мъжът й Мартин вече имали идеи как ще го кръстят. Почти със сигурност щяло да носи поне първата буква от името на щастливата бъдеща баба.

Мая даде ръката на единствената си дъщеря през лятото на миналата година. Пищната сватба на Ралица и Мартин се проведе в култовия Първанов хотел в Кюстендил. Организацията на празненството тогава легна изцяло на плещите на Манолова, която подари на младоженците грандиозна заря и китка от народни песни в изпълнение на любимката й Николина Чакърдъкова. На сватбата кумуваше приближената на Сергей Станишев Ирина Борисова, а единственият шафер бе кучето на Ралица – йоркширски териер, за което ушили специален смокинг. Нейната рокля също беше дизайнерска и Мая сама се похвали, че е дала 2 бона за царствените одежди на щерка си.

Be the first to comment

Leave a Reply