Тийнейджър се простреля в Instagram

Тийнейджър се простреля в САЩ, докато правил излъчване на живо в Instagram. „Чух голямо „бум, но не можах да преценя дали е изстрел или нещо друго“, заяви майката на загиналото момче. Шаникуа Стефънс. А само преди минути 13-годишният й син Малачи Хемпфил изхвърлил боклука.

След като чула изстрела, майката се качила незабавно в стаята на сина си. Телефонът му още излъчвал пряко в социалната мрежа.

„Отворихме врата с ритници. Намерихме го да лежи в локва кръв. Дъщеря ми се разпищя и каза „Мамо, изгаси телефона“. Когато понечих да го взема видях, че той предава на живо.“.

Тийнейджърът държал пистолет, който показвал чрез live-стрийминг. Изненадващо оръжието произвело изстрел. Хемпфил бил незабавно закаран в болница, но починал.

„Пред къщата имаше около 40-50 деца. Предполагам, че това са хлапетата, които са гледали на живо, какво се е случило със сина ми.“, заяви майката.

Предполага се, че някой от гледащите е предложил на тийнейджъра да зареди пистолета и той се е съгласил. Майката е убедена, че това е злополука, а не самоубийство. Полицията разследва как детето се е снабдило с пистолета.

Be the first to comment

Leave a Reply