Полицаи спряха автомобил за проверка – това, което последва, взриви Фейсбук

Страшен скандал и словесна разправа между пътни полицаи и спрян за проверка шофьор взривиха социалната мрежа Фейсбук. В групата „Да спрем своеволията в България“ водач на лек автомобил се оплаква от действията на органите на реда, като публикува и видео, което показва скандала помежду им.

Клипът разбуни страстите в социалната мрежа, а десетки потребители изразиха своето мнение – едни застанаха зад шофьора, други зад пътните полицаи.

Ето какво написа във Фейсбук водачът, спрян за проверка:

„Тези полицаи ме спряха днес в крайна лява лента с около 50-60 километра в час, като единият се изстреля между движещите се коли и застана пред мен. Едвам успях да не го ударя и да не направя ПТП с колите зад и около мен. Обяснението му било, че ме бил видял и записал да говоря по телефона. Когато поисках записа, ми обясниха, че нямам право да го видя. С действията си постави детето ми, което беше в колата, мен и другите водачи в опасност. В един момент реши, че ме е спрял за рутинна проверка. А колегата му реши да се прави на циркаджия и да ми козирува с двете ръце. Ако някой знае или има възможност видеото да стигне до където трябва да помага. Благодаря Ви“

Be the first to comment

Leave a Reply