Фалшива столевка пробутаха на продавачка в Драгичево, тя не се върза

Фалшива столевка е прокарана в обръщение в търговската мрежа.

Сигналът е подаден вчера, от служителка в магазин за хранителни стоки в пернишкото с. Драгичево. Жената се усъмнила в банкнота от 100 лева, с която пазарувало познато за нея лице. Копюрът е иззет с протокол за доброволно предаване. Ще бъдат назначени съответните експертизи, които да установят истинността на парите. Работата по случая продължава.

Рекордни 2,60 промила за пиян шофьор

Тази нощ, около 01, 20 ч., на ул. „Струма“ в областния град бил проверен лек автомобил „Рено Мастер“, управляван от 33-годишният Н.Г. от областния град. При изпробването му с техническо средство за алкохол, били отчетени 2, 60 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

 

 

Поредната кражба на ток е установена в Брезник.

Вчера, служители на местното районно управление на полицията и представители на електроразпределителното дружество проверили адрес на ул. „Войн“ в гр. Брезник. Било констатирано неправомерно присъединяване към електрическата мрежа, с което били създадени условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия. Установен е собственика на имота. Започнато е досъдебно производство.

Трънчанин застава пред Темида за шофиране на автомобил без книжка.

44-годишният Г.П. бил проверен на 06 юни тази година в крайграничния град, шофирайки лек автомобил „Форд Транзит“. Било установено, че кара колата в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Be the first to comment

Leave a Reply