Кои са футболистите профукали 50 000 лева с Кирил Десподов преди срамната загуба с 0:5 в Белфаст?

Не е за вярване какво се случи в Белфаст преди срамната загуба на българския национален отбор с 0:5 от Северна Ирландия! Шокиращите разкрития за хазартната нощ на капитана Кирил Десподов и още трима футболисти в навечерието на мача разтърсиха българския футбол. Десподов, който изпорти важна дузпа, е загубил 50 000 лв. на карти, заедно със съотборниците си Георги Костадинов, Станислав Иванов и Иван Дюлгеров. Как е възможно националите да се отдадат на хазарт, преди един от най-важните мачове? Скандалът предизвика огромно възмущение сред феновете и футболните среди в България!

Играчите са прекарали цяла нощ в залагания, пренебрегвайки задълженията си на терена, което доведе до катастрофалния резултат. След като Десподов загубил значителна сума, той е бил напълно извън кондиция за важната среща, което обяснява фаталните му грешки. Феновете са бесни – как може капитанът на националния отбор да изпорти всичко заради една нощ на хазарт?

Още по-скандално е, че сред участниците е и вторият капитан на отбора – Георги Костадинов, който игра пълните 90 минути, докато Станислав Иванов и Иван Дюлгеров, които останаха на резервната скамейка, също са били част от тази срамна нощ.

Какво ще последва за тези футболисти?

Ще има ли последствия от треньорския щаб и ръководството на БФС? Тези въпроси остават отворени, но едно е сигурно – доверието в националния отбор е сериозно разклатено!