Известен певец свали ризата си на 73 години, жените по света си загубиха ума: Докато всички погледи бяха вперени в него, той реши да свири на китара

Стинг

Прочутият Стинг усърдно продължава с изявите си, като преди вчерашния концерт в Маями той си даде почивка в тамошния хотел, където се снима на терасата в топлес издание.

Стинг, който има милиони фенове по света, показа как изглежда гол на 73 години. Докато „хруска” осмото си десетилетие, той показва, че със сигурност е сред известните мъже, които са се променили най-малко във времето. Той има генетика в ръцете си и със сигурност всеотдайна грижа за себе си.

Музикалната легенда забеляза папараците и дори засвири на китара на терасата. Той не може без музика и не може без съпругата си Труди Стайлър от 30 години. Мнозина хвалят любовта им, постоянството във връзката и отдадеността един на друг, но любовната им история започва по скандален начин и в ущърб на бившата му съпруга.

Запознали се, докато той бил женен и тя била приятелка на бившата му съпруга. „ Не се гордеем с тази ситуация, но тя просто се случи“, каза преди това Труди Стайлър за това как започна връзката й с известния Стинг.