Съпругът ми пропусна раждането на първото ни дете и не се прибра 3 дни: Когато най-накрая го намерих, се вкамених, когато видях къде е

Раждането на дете е един от най-важните моменти в живота на двойката, но Тереза ​​остана с разбито сърце, когато съпругът й реши да прекара деня със сина си от първия си брак, вместо да присъства на раждането на първото им дете .

Това негово решение постави началото на поредица от нещастни обстоятелства за тази жена , оставяйки я много несигурна относно бъдещето й с този мъж. Не знаейки как да продължи, Тереза ​​изпрати емоционално писмо до Bright Side.

“ Бях бременна с първото си дете, докато съпругът ми има три от тях. В деня, в който водата ми се спука, той не дойде в болницата. Вместо това ми изпрати съобщение: “ Това е първият мач на сина ми. Обещах, че ще присъствам. Нашето бебе определено няма да помни този ден“.

Тогава му казах да не се връща у дома. Не се появи три дни . Притеснена се отбих в къщата на бившата му. Онемях, когато разбрах, че съпругът ми спеше с нея през цялото време в стаята за гости, защото се почувства обиден, когато му казах да не се прибира.

Бях бясна като рис и за да влоши нещата, тя се обърна към мен и каза: „Е, съпругът ти вече има три деца, така че това четвъртото не е толкова специално за него, колкото за теб“ . След това добави: „Първото му семейство винаги ще бъде приоритет, животът е такъв“.

Не можах да кажа нищо и просто избухнах. След като видях безразличието на съпруга си и чух думите на бившата му, сериозно обмислям развод.

Сега, четири дни след раждането, той най-накрая дойде да се срещне с дъщеря си. Въпреки че знам, че би бил отличен и всеотдаен баща, отношението му ме шокира . какво трябва да направя?

На това тя получила отговор от психолога: „Първо трябва да седнете и да поговорите с него. Трябва да му кажете, че сте преживели липсата му в деня на раждането като предателство. Опитайте се да разберете защо действията му са довели до тази ситуация.

Що се отнася до бившата му, трябва да му кажеш колко много са те наранили думите й и че не е трябвало да замесва децата във всичко това.“