С какво да съчетаете поло блуза

Момичетата често мислят с какво да носят поло блузата си, как да създават стилни комбинации. Предимството на им е, че са основата, с която можете да носите с всичките си дрехи и да създавате напълно различни визии едновременно.

Ако не знаете какво да облечете с дамска поло, тогава носете прави дънки, кожени ботуши и кожено яке – печеливша комбинация за небрежен външен вид. Обикновена полото в пастелни нюанси или черно изглежда елегантно с пола молив.

Допълвайки такава визия  с лаконични аксесоари, можете спокойно да отидете на работа или бизнес среща.

Колко необичайно и стилно е да носите поло. Опитайте се да го комбинирате с костюми от напълно различни цветове и стилове, благодарение на съвременните дизайнери, няма да е трудно да изберете правилния модел. Носете ярко неоново поло със сладък туидов костюм: мини пола и извънгабаритно дамско яке или съчетайте основно поло в черен цвят с монохромен ярък гащеризон.

Как да носите поло секси и женствено?

Изберете дълбоки студени нюанси за елегантен, шикозен външен вид.

Студеното време не е причина да се откажете от полото, просто трябва да вземете плътни тъкани, които топлят в студеното време. Какво да носите с поло през зимата, за да останете стилни и ярки? Следвайки основните тенденции на модата в уличния стил, изберете обемни къси якета и ярки наситени цветове, които могат да разсеят градската сивота и липсата на слънце. Изберете от виолетово, фуксия, ярко оранжево, огнено, ярко розово. Обемистите дънки и панталони ще бъдат отлично допълнение към топлото поло

С какво да комбинира поло блуза, за да изглежда жената шик и неустоима?

Носете плътно прилепнал модел с широка пола с миди дължина, панталон или дънки с права кройка. Струва си да запомните основното правило – ако полото прилепва плътно към тялото, тогава долната част на тоалета трябва да бъде избрана по-свободно или да добавите акцент от горе. Това може да бъде яке с голям размер, което също пасва идеално, извънгабаритна риза от дебели материали, дънково или кожено яке.

Източник: album.bg