Как да залагаме в bet365 – регистрация и съвети за разумна игра

Букмейкърът Bet365 е сред най-популярните сайтове за онлайн залози и игри и предоставя редица възможности за залози на спортни събития, игри в онлайн казино и участие в покер турнири. Всеки нов клиент трябва да премине през стъпки за регистрация в Bet365, за да получи достъп до услугите на сайта, което не е никак сложно. Единствено хората с акаунт в системата на букмейкъра могат да се възползват от всички преимущества на Бет365. Те включват изброените опции за залози и игри, но има още бонус оферти, залози и игри на живо, пряко видео от различни събития, използване на функции, като кеш аут и промени залог. Това са само част от нещата, които са на ваше разположение след регистрация в bet365 спортни залози, който отдавна си спечели лидерските позиции в индустрията.

Бърза регистрация в бет365

Създаването на регистрация bet365 не отнема много време и може да се извърши в няколко стъпки. Първо вие трябва да заредите сайта на bet365 и да изберете бутона „Нов клиент“ за старт на регистрацията.

След като въведете цялата информация, която е нужна в процеса по откриване на сметка, изпишете правилно имената си и данните за контакт и проверка на документите.

Впоследствие въведет бонус код BBCODE, за да получа стартовата оферта. Ако сте съгласни с правилата и условията на сайта, остава само да изберете бутона за завършване на регистрацията. След логин в сметката си вече ще имате възможност да правите депозити и да извършвате залози.

Верификация на профила

След като потвърдите и изпратите вашите данни за bet365 регистрация от България, системата ще ви върне известие, че ще получите съобщение на въведения имейл адрес. В полученото съобщение ще намерите линк за активация на вашия акаунт. Трябва да го изберете, за да потвърдите желанието си да активирате профила.

Преди да го направите обаче трябва да сте наясно дали е безопасно да инсталирате приложенията на букмейкърите на вашия телефон, за да залагате по всяко време. Препоръчваме ви да се запознаете с мобилното приложение на Bet365 като прочетете тук цялата информация, за да бъдете спокойни и уверени, когато се впуснете във вашето хазартно приключение.

Иначе активацията е е единственото, което трябва да направите. Този процес ще ви позволи да влизате в сметката си, да добавяте средства и да залагате, но няма да може да теглите от нея преди да се верифицирате. Още при попълването на личните данни в процеса по регистрация bet365, както и на данните за избрания документ, компанията ясно ви предупреждава да бъдете внимателни и да попълвате истинска информация.

Това е нужно, защото ще трябва да сканирате същия документ и още един, за да верифицирате сметката си. Няма как да теглите от профила си без да изпълните този процес. Верификацията става, като използвате платформата на Bet365 за сканиране на документи или изпратите снимки от вашите лични документи на имейл адрес на компанията.

Кога може да направите депозит в bet365?

Веднага, след като сте изпълнили процеса по регистрация в bet365, ще имате възможността да избрете метод на депозит, с който да захраните своята нова сметка. Това ви дава възможност и да вземете начален бонус при регистрация от бет365.

Наличните опции за извършване на депозит в сайта са разнообразни и включват не малко видове методи, сред които банкови карти, електронни портфейли и банков трансфер.

Лимитите на депозит варират, а транзакциите се извършват бързо. Важно е да знаете, че при депозит с банкова карта тя трябва да бъде издадена на ваше име, за да захраните акаунта си с нея.

Коментари

коментара