Крехката земенчанка Вероника Стефанова ще става майка за втори път

Крехката земенчанка Вероника Стефанова ще става майка за втори път, научи ZaPenrik.cоm. Някогашната миска, която вече има малко момиченце, отново е бременна и в очакване на второто си дете.

Вероника Стефанова, чиито произход е от Земен, е едно от най-красивите момичета, спечелили конкурса Мис България и представяща страната ни на Мис Свят. Вероника слага короната на главата си през 2017 г. Манекенката е дефилирала за световни дизайнери, но развива и успешен бизнес с козметичен салон за красота в Студентски град.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

Освен това Вероника продължава и да помага на момичета, болни от анорексия – самата тя е преминала през тази страшна зависимост и едва не губи живота си. След като спечелка тежката битка с болестта,  Вероника Стефанова отсновава  благотворителната кампания “Анорексия и Булимия – заедно срещу болестта”.

Въпреки че от година е майка на прекрасна дъщеричка Анжела, Вероника Стефанова продължава да върти бизнес и да се включва в благородни каузи. Последната от тях е, че стана лице на кампанията „Роди дете в България“.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

„За да живееш истински,трябва да създадеш друг живот,тогава виждайки всяка емоция през очите на малкото ти съвършено творение ти се чувстваш пълноценен,изживяваш много по-силно всеки един момент и чувстваш безгранична любов всеки един ден.” ,споделя Вероника пред mechtazadete.bg.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

Вижте повиче ТУК

Коментари

коментара