Първи думи на новия треньор на Миньор- Перник Христо Янев и кой хвърли оставка от клуба на „чуковете“

„Трябва да се постарая да променя в позитивна посока случващото се в клуба“.

Това каза новият треньор на Миньор Христо Янев на първата тренировка с момчетата от Перник  днес.

„Ударно. Това е начинът, по който ще паботим. Хубаво е момчетата да разберат какви са изискванията ни към тях. Аз съм тук за да работя, за да развивам мен и тях, отбора като цяло. Всичко, което ще правим за в бъдеще ще е насочено към това те да подобрят футболните си качества и ние като отбор да израснем“,

каза Христо Янев пред пернишката телевизия Кракра.

Янев сподели, че се е срещнал и разговарял с всеки от футблистите. От страна на феновете също е получил обаждания и поздравления за това, че отново се е върнал в Миньор.

Междувременно стана ясно, че главният мениджър на Миньор – Перник Славчо Павлов напуска отбора по свое желание. Това се случва след освобождаването на Юри Васев като треньор на пернишкия тим. Славчо Павлов е бил против решението на управителния съвет да се сменя треньора.

„Решението за неговото освобождаване не беше на управителния съвет. Неговото желание е да си тръгне в знак на солидарност към досегашния треньор Юри Васев“,

каза секретаря на общината и член на управителния съвет на Миньор Мартин Жлябинков.

Той допълни, че на Юри Васев му е било предложено за остане в Миньор – Перник, но под друга позиция. Той обаче не се е съгласил.

„Искам да благодаря на господин Васев за всеотдайната му работа за Миньор- Перник. Надявам се да останем с добри чувства и отлични взаимоотношения – такива, каквито са били до момента“, каза още Жлябинков.

Коментари

коментара