В проливен дъжд и наводнен терен „Димитровец“ обърна „Рудничар“ с 4:3

На тежкия и наводнен терен в кв ,,Бела вода“ отборът на Димитровец постигна първата си победа с 4:3 като гост срещу „Рудничар“.
„Това е повече от победа, защото нашите играчи показаха дух , воля, себераздаване и борба на терена до последната минута“, споделиха от клуба с читателите на zapernik.com.
Мачът не тръгнал надобре за Димитровец, но последвал обрат. Не са били малко и ситуациите с груба игра. Ето какво разказва Мони Младенов:
„Резултатът и развоя на мача не тръгнаха по план и тим изоставяше с 1-3 в един момент от срещата.Тогава показахме че може да играем като отбор , няма да се предадем и ще търсим нещо от този мач до край!!! Днес бяхме и войни да защото балтиите, острите и напълно необмислени влизания на противника бяха не едно и две. Футбола е игра за удоволствие всички имаме семейства и ходим на работа ,някои хора трябва да се замислят сериозно преди да излязат на терена, защото така не може и не се прави тук никой не трябва и няма на кого да се доказва.В крайна сметка устояхме и победихме . Отличавам всички вие го заслужавате. Продължаваме напред“ 
Припомнямае, че това е вторият мач на ковачевския тим след над 11-годшино прекъсване.
Още по темата прочетете: