Два златни медала и бронз за кикбоксьорите на KL- kickboxing club Перник

Спортен клуб KL-kickboxing club Перник се завърна с два златни и един бронзов медал от Международния турнир по кикбокс”Купа –АЕЦ Козлодуй” в стил Лоу Кик, съобщиха до zapernik.com от клуба.

Състезанието се проведе на 19.09.2020 в гр.Козлодуй с участието на над 200 състезатели от 40клуба от шест държави- България, Сърбия ,Гърция, Молдова, Босна и Херцеговина,Шотландия.

Нашите състезатели направиха едни от най -атрактивните двубой на турнира , въпреки че и тримата за първи път се качваха на ринг.

Един от най- добрите ни бойци на клуба Константин Симеонов потвърди своята класа като изграден състезател и завоюва златен медал при юноши старша възраст до 81кг, въпреки че противника му от Сърбия бе с една глава по голям от него и по опитен в ринга .

Не по малко атрактивен и с добра подготовка се представи Иван Поповски/младша възраст до 54 кг/, който изигра два силни мача също срещу много добри противници , но добрата му подготовка и правилната тактика и стратегия на треньорският екип му донесе златен медал.

Михаил Симеонов, много перспективен състезател не само в кикбокса но и в таекуон-до, за първото му качване на ринг може да кажем че направи много добър спаринг , молдовският му противник които също бе с много добро подготовка ,но и опитът може би си оказа влияние и Мишо не можа да стигне до полуфинала и остана трети в своята категория.

Може да каже, че за нас треньорският екип това бе един турнир който бе част от подготовката на нашите състезатели и тяхното усъвършенстване, търсещи мачове със силни противници . Тогава идва удовлетворението от добра свършена работа на екипа, тогава идва и надграждане на самите състезателите, споделихая треньорите.

Коментари

коментара