Този уикенд в Перник: Паркингът на зала „Борис Гюдеров“ става Автокино!

Снимка: Фейсбук

Перничани ще имат възможност да отидат на автокино през предстоящите почивни дни, съобщиха за zapernik.com организаторите. 

„След големия интерес във Враца се местим още по-близо до Столицата. Този уикенд да се готви Перник. В седмицата на един от най-светлите български национални празници ще посетим един от най-бързо развиващите се градове в близост до София“, казват от Автокино Pro-Cinema.

В петък(22.05) зрителите ще се насладят на таланта на изключително колоритната и чаровна Яна Маринова и филма „Привличане“.

В събота ( 23.05) ще настъпи мистика по действителен случай предсказана от самата Ванга. Хорър-трилъра „Вила Роза“ е изборът ни, който ще Ви накара да настръхнете!

Неделя ( 24.05) сме подготвили нещо специално, с което зрителите да запомнят празника. Очаквайте най-новия филм на Мартин Макариев, с участието на Александър Сано – „Диви и Щастливи“.

В понеделник(25.05)
ще зарадваме всички, които имат “Бензин” в кръвта.

Билети можете да закупите предварително в мрежата на Eventim.bg ( онлайн и на касите на бензиностанции ОМВ, билетен център НДК) от ***20.05.2020*** (сряда).

Начало на прожекциите: 21:00ч
ЛОКАЦИЯ: ПАРКИНГА ПРЕД СПОРТНА ЗАЛА „Борис Гюдеров“ (бившата „Миньор“)

Местата са ограничен брой и е препоръчително предварителното закупуване на билет.

 

.