Рапърът Никежи и инж. Иван Бухов стартират прокет „Водна независимост за Перник“, изпратиха писмо до кмета на града

Рапърът от Перник Ник Николов – Никежи, популярен с ексцентричното си поведение  се обединява с инжинер Иван Бухов за спасение на Перник от водната криза. Това съобщи самият Никежи до ZaPernik.com.

„Начело с изтъкнатия инж.Иван Бухов вчера входирахме в Общината намеренията за незабавното стартиране на нов динамичен проект за водоснабдяване който ще направи Перник тактически независим за своето водоснабдяване, една Водна Независимост. В момента събираме подкрепление от всички заинтересовани страни за незабавното изпълнение на проекта“, каза Ник Николов – Никежи.

„Осъществихме връзка с инж.Иван Бухов и е сформиран екип за новият проект ВОДНА НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ПЕРНИК. Това е 2020 времето на Перник за водна независимост да се реализира с незабавното подкрепление на Перничани.
Проект за вода за Перник от Железница, през Ярем, към Боснек, по водопровода за 500 л/с, дълъг 3.5км, изпълнение за 15 дни.
Инж.Иван Бухов предупреждава за очакван колапс на проекта „Мало Бучино- Перник“ и апелира за спирането на този проект“, каза още рапърът.

Ето входираното писмо за новият проект.

Припоняме, че освен щура глава и странен рап, Никежи се ангажира в изявите си с много обществени теми в Перник. Последната му музикална „изцепка“ е „Водомора не не ене“

Инжинер Иван Бухов е хидроинженер с дългогодишен стаж. По негови проекти са изградени километри водопреносна мрежа.

Коментари

коментара