Никежи от Перник отново взриви мрежата: ВОДОМОРА НЕ НИ ЕНЕ

Пернишкият рапър Никежи отново събра вниманието около себе си. Щурият перничанин се пусна „на живо“ от площад „Кракра Пернишки“ и за нула време набра рекордна гледаемост. Никежи изпълни най-новото си парче, посветено на водната криза в Перник.

След като народната певица Ива Давидова изпя „Перник вода нема“, рапърът Никежи излезе със свое парче по темата : ВОДОМОРА НЕ НИ ЕНЕ .

„Вчера се пуснах на живо от площада с парче за водната криза което за часове набра рекордни гледания сега 50+К. Пишат ми коментари, че започваме началото на новата година с много висока заявка за поредният социален хит „ВОДОМОРА НЕ НИ ЕНЕ“, споделя пред ZaPernik.com Ник Николов – Никежи.

„Този хит е реакция и отговор към всички стотици хиляди в България, които с коментарите виждаме, че искат да изкарат, че водната криза е направила легендарните Перничани лабави. Дори управници на СО СОФИЯ казват, че ще държат спрителното кранче за вода към Перник. А водата е държавна, нали?!“, казва Никежи.

Той определя песентта си като „либерезираща буря в зимата“.

„Излязох на минусови температури по две тънки блузи срещу студа и подигравките, за да знаят всички, че възхвалям небесата и „за водата ви не падаме на колене“ ВОДОМОРА НЕ НИ ЕНЕ“, приключва коментара си пред сайта Никежи.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО

Коментари

коментара