Депутат от ГЕРБ поиска да помним доброто, направено през последните 4 години в Перник

„Партия ГЕРБ трудно обещава, но изпълнява. Няма нещо, което да не сме изпълнили, особено в рамките на мандата. Всеки, който знае такова нещо, да дойде и да ми го каже лично на мен. Мога да обясня нещата как стоят точно“, каза в интервю за ТВ Кракра народният представител от партия ГЕРБ Александър Александров.

„Партия ГЕРБ е готова да понесе своята отговорност, стига тя да се докаже. Нека да се каже, че този и този е виновен, а не само да се хвърлят думи“, каза депутатът от ГЕРБ Александър Александров.

„Не можем да пренебрегнем и природата за водата. От 6 месеца тук не е заваляло както трябва“, оправда се народния представител.

„Човешкият фактор във водната криза го има, но нека се докаже нещо в разследването и ние ще си поемем вината“, каза Александър Александров.

„ГЕРБ управлява само 4 години на местно ниво. Има много пропуснати неща в минали години. Всички говорят, че сме виновни за водата, но никой не поглежда какво се направи през тези 4 години. Не можем само да хулим и да сме недоволни, без да гледаме позитивните неща“, призова Александров. Той изреди:

Велоалея, улицата покрай реката в кв. „Твърди ливади“, парка на предизвикателствата, моста над реката, паркингът зад съда и руския битак, 2 нови детски градини, 17 спортни площадки, кръговото в квартал „Изток“ и др.

„Да в случая с водата имаме отрицателното отношение, но не може да гледаме само това“, защити се народния представител Александър Александров от ГЕРБ Перник.

Прочетете още:

Депутат от ГЕРБ: Разбрах за водната криза по време на предизборната кампания

Коментари

коментара