Адвокатка разкрива, че от понеделник Перник ще плаща по 2 000 лева на ден загуби заради ГЕРБ и Димитър Колев

„За съжаление, състоянието, в което се намира Община, Перник, се оказа далеч по-тежко от предполагаемото….И далеч в това не визирам само проблема с водната криза…Тя е само като изригнал вулкан от всичко, което е в недрата му…..“, съобщи адвокатката, близка до БСП Анжела Асенова, видя zaPernik.com.

Eто продължението на мнението на адвокат Асенова:

И в тази ситуация днес се работи наистина денонощно, за да се преодолеят проблемите, за да се изпишат документи, за да се извършат действия, които е трябвало да се предприемат преди много месеци, а не в броените дни до края на годината, за да не се понесат от Община, Перник големи финансови загуби!!!

И затова в тази ситуация днес е повече от НЕДОПУСТИМО поведението на общински съветници от ГЕРБ и ВМРО, които чрез действията си днес създадоха нови задължения за община, Перник и то далеч в не малки размери!!!

Днес, в резултат на техните действия, Община Перник от 02.12.2019г. ще трябва да плаща и лихва в размер над 2 000 лева на ден или над 60 000 лева само за 1 месец…, защото те отказаха да се вземе решение за продължаване срока на безлихвен заем , който е бил предоставен на Община, Перник в предишните 4 години и не е погасен в тези години.

Вместо това обаче те днес гласуваха по „много важен въпрос”- Какви да са техните заплати….

И след такива действия….думите са повече излишни….!!!
Но затова срещу тези незаконни действия ще се противодейства!!! С всички законови мерки, предвидени в закона!!!

Прочетете още:

Дават Димитър Колев на прокурор!

Коментари

коментара