Маските падат! Ирена Соколова побесня заради виц за себе си в zaPernik.com! Първата жена-политик, която не може да се надсмее над себе си Е ФАКТ!

76
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Ирена Соколова, снимка: ГЕРБ

Областната управителка Ирена Соколова побесня заради вица, който се публикува за нея в zaPernik.com. Чрез обаждане във фейсбук месинджър, Соколова се разгневи, заради това, че сме качили виц за нея.

Крещеше в телефонната слушалка, няма да разкриваме какво, но не беше лицеприятно„, разкрива Петър Тишкин от ZaPernik.com.

30-години след започването на демокрацията в България се вижда, МОЖЕ ЛИ да се разказват политически вицове или не?!?

Обикновено вицовете за политиката в цял свят са смешни, защото се свързват с кражби, лъжи, обещания. Тези, които са за жени се свързват с похотливост, красота, други особености на женския пол. И точно това ги прави смешни„, смятат от сайта ZaPernik.com.

Хубаво е, че ще паднат много маски. Перничани ще видят кой кой е в политиката на града. Кой се е взел насериозно и кой не. Лабилни хора трудно ще издържат„, смята редакторът на сайта.

Уважаеми читатели и г-жо Соколова, ние премахваме вица с участието на Ирена Соколова от днес. Нашата цел е НЕ да се ядосват героите на вица, а да се посмеят. Ако г-жа Соколова не желае да се правят вицове за нея – ние, разбира се, ще го обявим подобаващо и няма да публикуваме такива. Ще си създадем виртуален, измислен образ на областен управител на Перник и ще продължим да се забавляваме.

Ако нямаш свобода да кажеш един виц за политик като Ирена Соколова, има ли човек свобода да каже каквото и да е за нея?

Политическата сатира е позната в цял свят, уважаеми местни политици.

Вицът, който взриви Госпожата е: Какво имат най-общо политиците и порно звездите?Те са експерти по смяна на пози пред камерата!

Дори през комунизма имаше вицове за Тодор Живков. Той самият ги разказваше и се смееше.

Ирена Соколова може би има проблем с образа си, ние нямаме проблем със свободата. Тя е наша ценност.

Нека да си припомним, че самата Ирена Соколова често влиза в смешни ситуации. Както тази с бананите и слънцето. Тогава ние единствени я защитихме. Днес тя единствена реагира срещу вицовете ни.

И нещо, което си спомнихме:

Когато преди 13 години стартирахме ZaPernik.com, реакциите за нашите статии бяха подобни като тази на г-жа Соколова. Политиците се скандализираха, че си позволяваме да критикуваме. Днес са скандализирани, че си позволяме да осмиваме.

Преди 13 години успяхме. Станахме медия номер едно в региона. Затова днес сме повече от сигурни, че сме отново на прав път!!!

В София си имат „Маскираният певец“. Ние си имаме „Маскираният политик“. Първата маска падна!