Бракониерите от АБВ ще докарат днес Ивайло Калфин в Ярджиловци, за да го покажат предизборно на хората, след като разбраха, че кметицата на Перник прави общоселско събрание за водопровода

Драмите в село Ярджиловци, Пернишко, продължават с пълна сила. 

След като кметицата на Перник Вяра Церовска свиква общоселско събрание утре в 17 часа, заради лъжите, които се изсипаха около водопровода в селото, от партия АБВ обявиха, че ще докарат тяхната политическа емблема Ивайло Калфин в 17 часа в селото.

Явно АБВ продължават агресивната си предизборна кампания в Ярджиловци, след като в събота извикаха екип на БТВ и използваха страха на хората, чрез лъжи да трупат популярност на гърба на кметицата на Перник.

Тя се засегна от направените обвинения на местния кмет Данчо и поиска незабавна среща със жителите на село Ярджиловци, за да изясни всяка лъжа, която е нахвърляна върху името й.

Още в събота Вяра Церовска каза, че АБВ си правят предизборна кампания. Посещението на Ивайло Калфин утре в село Ярджиловци, точно в деня, в който Вяра Церовска събира хората от селото, за да говорят за водата, след преведения протест в събота показва, че е била права.

Цялата кампания на АБВ се крепи на бракониерство, след като обявиха, че ще ползват името „Коалиция за България“, което се свързва с БСП и много баби и дядовци могат да се объркат при гласуване в неделя.