Освен фалшифицирани гласове, се задават фалшифицирани подписи в Общински съвет Перник

Милан Миланов

Освен, че е фалшифицирано гласуването в Общинския съвет на Перник, както се разкри на последната сесия, проведена на 28 февруари 2019 година, когато бе заловено, че общинският съветник Милан Миланов не е в залата, но гласа му е отчетен в 13 гласувания, сред които разпореждане с общинска собственост, нещата придобиват нови окраски.

Докато председателя на Общински съвет Иво Савов мълчи и покрива всичко, около поверената му институция, гръмнаха съмнения и за фалшифициране на подписи.

Когато всеки общински съветник присъства на заседание на Общински съвет Перник, той се подписва, както в началото, така и в края на заседанието, пред погледа на председателя на Общинския съвет.

Милан Миланов, който е отсъствал на заседанието на 28 февруари фигурира в присъствения лист за начало на заседание. Самият той отрича да се е подписвал. Когато скандалът се разшумява, подписа му за край на заседанието не се полага.

„Най-малкото елементарното присъствие се отчита с подпис. А моя подпис, тъй като съм учител по професия, е малко специфичен и е труден за фалшифициране“, каза вчера пред камерата на zaPernik.com общинският съветник Милан Миланов.

„Поне аз като говорих с господин председателя, разбрах, че нямам подпис за приключване на сесията. За началото ще видя и ще ви кажа дали има такова нещо. Аз не съм бил в залата. Не съм присъствал. Не съм се подписвал“, каза Милан Миланов пред zaPernik.com.

Все още очакваме да обяви дали има фалшифициран подпис за начало на сесия, както обеща г-н Миланов.

Председателят Иво Савов категорично не дава информация, както на нас, така и на общински съветници. Това само влошава положението към него и общинския съвет.

ПОВЕЧЕ ОТ ИНТЕРВЮТО НА МИЛАН МИЛАНОВ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК.

Очаквайте продължение в zaPernik.com.