Грандиозен двоен юбилей отпразнува в Перник народната певица Ива Давидова! Невиждано в България лазерно шоу на народна песен – СНИМКИ и ВИДЕО

Грандиозен двоен юбилей отпразнува в Перник народната певица Ива Давидова. 30-годишнина и 15 години на професионалната сцена! На същия ден излезе и третият й самостоятелен албум „Послушайте, патриоти!“

На 10-ти декември в ресторанта на хотел „Струма“ рожденичката събра целия елит на Перник, приятели, роднини и колеги, а събитието бе типичо като за слънчевата Ива – с благотворителна цел. Вместо цветя, сумите за тях бяха дарени за Ради от Перник, който има спешна нужда от лечение. Беше събрана сумата от 2330 лв., като част от нея (300 лв.) беше от импровизиран търг за първата бройка от новия диск на Ива Давидова, директно донесен от завода.

На рождения ден на Ива Давидова за първи път в историята бе съчетана народна песен с лазерно шоу. Лазерното шоу бе дело на Дани Лазер шоу към песента „Слънце“, с която преди 15 години започна кариерата на певицата.

„Благодаря на политическия, обществен и бизнес елит на гр. Перник, които ме уважиха и подкрепиха, както и на „големите“, които не го направиха. Благодаря на колегите и съмишленици, които направиха професионално, изискано и с обич празника ми„, каза Ива Давидова.

На събитието присъставаха кмета на Перник Вяра Церовска, областния управител Ирена Соколова, шефът на полицията Димитър Попов, кметът на Изток Емил Костадинов и много др. , които можете да видите в снимките на Давидова по-долу. Певицата от Перник подкрепиха и колегата й Илия Луков, който също попя на гостите, както и Берковския духов оркестър.

След големият празник Ива Давидова отправи специални благодарности към:

моите продуценти Viktor Kasamov и Nencho Kasamov, както и целия екип на ФЕН ФОЛК ТВ за дългогодишната подкрепа и вярата в мен
– на главния спонсор на събитието ми г-жа Пенка Георгиева, собственик на фирма ПЕРУН
– на моята обична приятелка Dani Laser Show Georgieva, която с лазерното си шоу направи събитието ми уникално
– на собственика на Сватбена агенция ИСИ wedding Иван Розанов за перфектната организация и украса
– на ресторант СТРУМА и фирма Ладимекс – Л за домакинството и грижата за гостите
– на собственика на фирма BALDYMAR г-н Марио Агонцев
– на верига магазини ТЕО 
– на строителен хипермаркет МАЛ МУК
– на сладкарска къща РОМАНТИКА за страхотната торта 
– на моя озвучител Драгомир Петров за перфектния звук.
– фотограф на събитието: Светлана Велинова

Благодаря за участието в празничната програма и на моите партньори в няколко нови песни – Берковската Духова Музика, клуб „Чакър войвода“ – гр. Самоков, както и за специалното участие на танцьорите от ансамбъл ЗДРАВИ към СОФАРМА. Благодаря за музикалните поздрави от моите скъпи колеги Илия Луков, квартет Славей, Галя Асенова, дует Пирин, Дафина Димитрова и Вили Рай.

За мен беше чест! Винаги ваша Ива Давидова.